Kasst internet

vi har här i våran lägenhet, det går så sjukt jävla sakta så det är nästan fashinerande! man kanske är bortsämd hemifrån men detta slår nog nya bottenrekord, ajja dom skulle komma och kolla på det imorgon så förhoppningsvis kommer det funka bättre då. jag skulle lägga in ett inlägg i Onsdags men när jag hade skrivit det klart så vart det error och jag fick psykbryt så det vart inte av..

I veckan så har vi jobbat Mån, Tors, Fre och Lör och fått ihop väldigt många timmar eftersom att vi jobbat 8-10 timmar pass, så det känns riktigt bra. Våra arbetsuppgifter har också varit väldigt varierande så man blir heller inte så utråkad. Vi har tagit emot leveranser, målat lite, satt upp högtalare, städat och ställt iordning saker, fyllt glass & drinkvagnar mm. Denna vecka kommer också det bli sjukt mycket jobb i och med att festivalen börjar på Torsdag så då ska allting vara tipptopp och vi är bara 4-5 pers som ska jobba med det.

Annars när vi inte har jobbat i veckan har vi Bla. hunnit med att i Tis vara på Bondi beach, eller det vara bara jag och frallan (Franska rumskompis) det var en helt sjukt varmt dag så vi låg där till klockan 5 pm och bara njöt, välbehövligt var dte också eftersom att man blivit knallvit på senaste tiden.. I onsdags var vi också lediga och vi hade tänkt fara på beachen då också men vädret ville annorlunda så vi tog en tur på stan istället och unnade oss lite välbehövlig shopping :)

I lör efter att vi hade slutat jobbet var det dags att fira Ralles födelsedag, vi började med att ta en kortare powernap eftersom att vi måste upp 05 när vi jobbar, efter det gick Jag Ralle och Jokka ner på scuba bar och käkade pizza och drack några öl medans dom andra planerade att överaska han med en fest, så när vi kom tillbaks så var det en liten surprise party för han som han uppskattade :) efter vi förkrökat klart här så gick Jag, Ralle, Jokka, Bea, Malin och Zhora iväg på establishment (stället jag inte kom in på pga min "mohikanfrilla") och den här gången kom jag faktiskt in utan bekymmer.. En lite mindre trevlig sak var dock att det var någon som roade sig med att stå och kastade ketchup från 10 våningen ner på kön, och eftersom att kön är i en trång gränd så var det i princip omöjligt att inte vi träffade så Jag fick ketchup på skjortan och Zhora hon fick på både armen och i håret.

Min kreativitet och skrivförmåga är inte på topp idag så jag orkar inte skriva nå mer, denna vecka kommer det bli väldigt lite eller inge bloggande alls eftersom att vi kommer nog jobba väldigt mycket så man får prioritera vad man ska lägga tiden på när man är ledig.. men men på återseende :)


Jimmy:
Jag vet vilket jävla stolpskott alltså, hade han stått på cleo hade han inte kommit långt här i världen! haha i Sthlm blir folk nekade hela tiden pga det. Jo klart jag måste representera när man smiter mitt i säsongen, dock fick sig inte operahuset något klistermärke men det ska ske före jag lämnar landet :D klart det är våran pool!! ;)

Mor:    Jo klart man är unik, vette fan om det är positivt eller negeaivt men men.. hoppas du har det fint i Thailand och hälsa moster, syster och Damien från mig :)

Knäckebrödsmacka med kalles kaviar :)

Ja det har jag nyss ätit, toppat med ett kokt ägg också, det är vad jag kallar riktig kärlek det :D

Annars då? jodå det har varit en trevlig helg, I fredags slet vi ju som sagt ihjäl oss på jobbet och sen på kvällen vart det några glas vin och en utgång i det lugnare slaget.. Lördagen vart desto blötare, jag och Jokka var så jävla less på vin så vi gick och köpte oss varsin smirnoff flaska ala äppel smak och en sprite flaska och körde groggar, det utgjorde senare basen av en riktigt bra ihärdig fylla och en baksmälla i klass med tvättäkta Luleåstil! Vi köpte även tacos ingredienser och till middag lagade vi oss tacos, behöver väll knappast sägas att det smakade ljuvligt.

Sen klockan 21.00(?!) var jag och Ralle iväg på en anställningsintervju på en pub/nattklubb, riktig skum tid för en intervju i och med att det var kö till stället redan då så det kändes lite konstigt att gå fram och säga att man skulle på en anställningsintervju, men chefen väntade oss och vi kom in. Intervjun i sig gick faktiskt riktigt bra, men han hade inga lediga tjänster just nu men eftersom att det var mycke backpackers som jobbade där hade han en stor ruljans på folk och vi skulle höra av oss om en månad för då trodde han att dom skulle ha någon ledig tjänst och vi skulle få provjobba!

Efter intervjun körde vi ju som sagt en groggfylla och kring 12 snåret tog vi oss även ut. Och nu till det mest bisarra jag kan ha varit med om i mitt snart 24 åriga liv, vi gick till ett ställe som heter Establisment som är ett ganska schysst ställe, hur som helst så ställde vi oss i den inte alltför långa kön och när vi kom fram till vakten var det inga som helst problem men precis när Ralle och Jokka hade glidit in genom dörren och jag var påväg in stoppade vakten mig med orden du kan inte komma in, du har fel frisyr! jag trodde han skämtade först och skrattade nästan åt han men han var tydligen allvarlig så kraftigt chockad hämtade jag Jokka och Ralle och sa att vi inte fick komma in, chockade gick vi ut och fattade ingenting, så vi vart tvungna att gå tillbaka och få en förklaring då sa han bara lugnt och sansat: Du kan inte komma in för att du har mohikan (?!) frisyr, ni har schyssta kläder och är inte för fulla med du kan inte komma in med mohikan frisyr. Vette fan om jag kan kalla mig frilla för en mohikan frilla med tydligen så var den ej okej där, på något väldigt suspekt sätt kanske den väcker anstöt mot någon? många frågor men väldigt få svar. Jag har hört sjukt många historier om folk som har blivit nekade att komma in av olika anledningar men aldrig denna. Är förövrigt första gången jag blir nekad att komma in på krogen också tror jag :) Jaja kvällen vart trevlig i alla fall och det känns mer som en rolig grej än någonting jag skulle kunna bli förbannad över.

Idag har vi haft en helt underbar bakisdag där vi har varit till IKEA och käkat köttbullar och inhandlat knäckebröd, Ahlgrens bilar, ballerinakex med framförallt Kalles kaviar, som jag har saknat det! Det var även en ruskigt skön känsla att komma till IKEA och se den svenska fanan, och känna sig lite som hemma :)

Ajja nu ska vi se på film, imorgon står jobb återingen på schemat vilket känns bra. Godnatt!



Ringrostigt..

Ja det var minst sagt vad det var idag när vi jobbade, det känns att det var ca 55 dagar och 11 timmar sedan man jobbade senast (eller iofs var det en fredag i målarbranschen så det kan inte räknas som en riktig arbetsdag) men hur som helst så var man riktig taggad till en början i morse, men efter vi hade tömt ur 2 containers med möbler och diverse andra bargrejer så kändes det att gammelkroppen behöver lite gammal hederlig "bondeträning". Även fast vi har tränat på väldigt bra dom senaste veckorna så är man inte riktig i matchform :P
efter urlassningen fick jag ta tag i målningen som skulle göras, det var en massa stolar som skulle sprutlackeras, det var faktiskt riktigt kul att sprutmåla när man inte har gjort det på väldigt länge, och dom vart riktigt nöjd med resultatet också vilket kändes bra eftersom att dom har varnat oss för att vi måste komma chefens plussida för att få jobba många timmar i framtiden.
Jag ska jobba på Måndag också eftersom att det var fruktansvärt många stolar som skulle lackas och jag hann bara 1/3 ca, förhoppningsvis ska Jokka och Ralle också jobba då :) 
 
Nu känner man sig några år äldre, men vi har tagit en powernap och sedan kom Malin och matade oss med Red bull så nu känner vi oss nästan som människor igen, vi har även tagit ett glas vin som plåster på såren ;)


vad som väntar ikväll är lite ovisst så här klockan 21.55 men vi får väl se vad vi hittar på..


Inte bakisdag

Nädå det vart väldigt lugnt och städat igår faktiskt, och skandalerna lyste med sin frånvaro. Vi gick först och käkade buffe med våran rumkompis Malin på ett ställe tvärs över gatan, maten var godkänd men inte mycket över det, jag vart riktigt besviken på lammgrytan speciellt som inte retade gommen tillräckligt.
Efter det gick vi upp på rummet och pimplade vin, en 4 liters box kostar 10 dollar här (70 kr) och det är helt drickbart vin. Malin skulle upp och jobba idag så det vart bara Jag, Jokka och Ralle som vandrade ut på stan, vi hittade en riktigt schysst bar ca 100 meter härifrån där vi gick in och drack guiness, eftersom att vi fann stället trevligt så stannade vi där hela kvällen och lyssnade på deras coverband som spelade mycket bra musik :)

Idag så hade vi tänkt fara till IKEA och köpa KALLES KAVIAR bla. men när vi hade tagit oss ut så ringde dom som vi ska arbeta för på festivalen och ville att vi skulle komma och arbeta imorgon med att rigga upp allting, och eftersom att Ralles fot ser ut som en enda stor blåsa så beslutade vi att det var bäst att han fick plåstra om och vila dom istället, så vi får ta det någon annan dag, men men den som väntar på nå gott..

Det är en väldigt konstig känsla att man längtar efter att jobba imorgon, och tidigt börjar vi också, vi ska ta oss till en park långt utanför stan så vi måste upp vid 05.00 tiden :/



Det var allt från Sydney för idag, men missa inte nästa avsnitt som kommer redan imorgon (kanske)..

Lite bilder trots allt

  

   


  

Vinden har vänt! permanent?

Sådär ja, nu börjar vi få lite vind i seglen! Detta låg i våra inkorgar på hotmailen i morse när vi vaknade:

Hello, Congratulations you have been selected to join the ARIZONA team at the 2010 Royal Easter Show

Dates: Thursday 1st April – Wednesday 14th April 2010

You are required to attend a compulsory Orientation Day at The Showground at Homebush on Saturday 27th April 2010 @ 10am sharp (please see attached).

If you do not attend the Orientation you will not be able to work at the event!!

Please note: You must wear enclosed shoes!

We will be providing you with a Staff Handbook that will explain the many questions you must have, and there will be lots of time at the ORIENTATION to go over everything in detail.

We are very excited to have a lot of enthusiastic new faces on board as well as some “old faithful supporters” and we know that it’s going to be a fabulous fun event.

Please think of everything you need to know.  Make a long list of questions and we’ll answer them on 27th.

Thank you.  We look forward to seeing you then.  Please be punctual and bring with you your smiley face to meet all the new friends with whom you will be working.



För dom som inte kan Engelska (nämner inga namn med diverse löst folk från Luleåfans och deras ordförande kan känna sig träffade) så står det att vi fick jobbet som "runners" på den där fetivalen, vilket är mycket välkommet för resekassan :) Jag var också på den där intervjun i morse, det gick väldigt bra faktiskt och vi har i princip blivit lovade jobb å fort någonting dyker upp :)

Annars händer ingenting spektakulärt att skriva om, blir som sagt att fira St Patricks idag vilket ska bli en ny och spännade upplevelse.

Jag återkommer imorgon med ev skandaler så länge det inte är jag som åstadkommit dom.


Dag 33

Idag har vi varit i Aussie i 33 dagar, men det känns ungefär som att vi har varit här i 3 dagar.
Men men man ska inte klaga dagarna flyger iväg men vi har det ruggigt trevligt och
framförallt har vi en fransos som alltid får oss glada, det i kombination med låten
Evert - Eddie Meduza får oss alltid på gott humör (Ett tips att slå på den om man har en dålig dag på jobbet).

Idag var Jokka och Ralle iväg på en intervju på en förmedling där dom verkar ha väldigt mycket 
jobb på tex lager och olika "grovisjobb" på diverse byggen och företag. På något vis hade jag missat 
att söka det jobbet så jag sprang dit med mitt CV idag så jag är kallad på intervju imorgon :)
Så vi får hoppas att det inbringar lite stålar och lycka i framtiden as well!

Imorgon firar dom St Patricks day här i Sydney (tror vi) och det verkar vara väldigt stort, så då måste vi nog ta oss ut på någon pub och få oss en guiness (alternativt billigare variant) eller två och fira 
med gröningarna (vilket känns som att festa med bodensare?).. 
Enligt anonyma källor ska det bo ca 10% gröningar här, vilket känns ganska konstigt för
det känns som att det är ca 95% Asiater här.  

Nu verkar det funka att dela upp min text i stycken igen, vilket jag uppskattar väldigt mycket :)

Några bilder har jag tyvärr inte fått upp på Facebook ännu pga. strul med datorn, men det kommer
tids nog så ha tålamod (även fast det kan vara svårt i dessa tider)..


Mor: Nä om man hade vikt ner sig som Luleå hockey hade man nog inte kommit långt i detta landet,
        och att heja på Brynäs låter sjukt nog som ett alternativ med tanke på lagen som är kvar.

Far & Enni: Jo nog tror jag att jag hade kunnat få jobb som Målare här men det känns inte som ett
                   så roligt alternativ när man är tjänstledig från Målarjobbet hemma, fruktplockning kan
                   jag absolut tänka mig så länge jag slipper kela med ormar.. 
                   och det är långt kvar tills självförtroendet skulle få sig en törn ;D
                        

Framgångarna lyser med sin frånvaro

Inga fframgångar idag heller, i morse var vi ju typ den skummaste intervjun någonsin där vi kunde konstatera att det var lönöst att söka som bartender där i alla fall, eftersom att man vart tvungen att ha flera år i branschen om det skulle vara nagon vits. Men vi sökte som Handymen / Runner i alla fall på samma festival, då skulle man typ ha som uppgift att bygga scener och åka runt i en golfbil och förse pubar och sådant med allting som behövs. Intevjun i sig var också av dte konstigaste slaget, man fick ställa sig i en kö och typ säga vart man kom ifrån och vad man ville jobba med, that was it i princip.

Sen har jag och Ralle sprungit runt till barer och sökt jobb också men eftersom att vi inte har någon tidigare erfarenhet så är våran ända chans typ att få träffa managern och försöka charma in oss där, konkurrensen verkar minst sagt mördande, på ett ställe där Ralle gick in var han den sjätte idag att lämna CV:et på..
Vi träffade en Engelsman vi gick bartenderkursen med också, och han hade jobbar som bartender i England men han hade ändå inte fått nå jobb.. Jaja det är väll bara kämpa på :)

Annars så står squash och träning åter igen på schemat ikväll, grabbarna ska som vanligt "Eat the floor" när jag är med ;D

Ajuste flosklerna haglar i frisk takt också, eller vad sägs tex om Jokkas i morse: (Det ringde i Ralles telefon) och Ralle sa fan vad less man blir när det ringer skyddat nummer och man råkar trycka upptaget, varav Jokkas replik: vem var det som ringde ?!

Imorgon blir det kämpa på med jobbsökandet, men snart måste vi börja ta in andra alternativ också liksom frukplockning etc. 


Inget slutspel

Nej det vart inget slutspel för Luleå, Och inte fick man se matchen heller, vi fick höra matchen på sr.se och det funkade inte änns bra utan det laggade hela tiden.
jaja då missade man inte så mycket i alla fall, även fast det är en klen tröst i skrivande stund.
Här i Syndey är det bara bra annars, nu har vi flyttat in i våran superschyssta lägenhet och vi utnyttjar squashbanan, gymmet och poolen väldigt väl :D
Och vi kunde inte haft mer tur med rumskompisarna, vi bor tsm med 2 fransoser, 1 skånsk tjej och en tjej från brasilien. Nassim, den franska killen vi delar lägenhet och rum med är ett riktigt original, han snackar konstant trots att han knappt kan Engelska och har hur skön peronlighet som helst, och han är alltid glad också. och hans franska tjejkompis är också väldigt trevlig, och skånskan vi bor med är också trevlig, och hon är duktig på att massera, vilket aldrig är en nackdel :P Brasilanskan har flyttat in idag så hon har jag ingen uppfattning om förutom att hon verkar ha gjort illa foten och har ett bandage :P Den senaste veckan har jag och Ralle gått en 3 dagars bartenderutbildning, där vi har läst om grunderna till att bli bartnender typ, och tagit alla licenser man måste ha för att jobba i en bar här.
Igentligen är bartenderjobb kanske inte det ultimata jobbet man vill syssla med men det verkar vara det jobbet som är lättast att få här. 
Det ska vara en stor festival här i 2 veckor så då ska dom anställa 50 bartenders, så jag och Ralle ska iväg på någon stor gruppintervju imorgon, och Jokka ska på samma intervju men han har sökt jobb som glassförsäljare :)
Eftersom att vi har fått internet nu ska jag försöka skriva ett inlägg varje dag, men det är ganska knappt om tid och man får prioritera bort vissa saker. Jag har lagt in bilder på Facebook och jag orkar inte lägga in dom här eftersom att alla i princip har facebook, och dom som inte har det (pappa och farmor) får kolla på någon annans facebook.

Elin: JAG VET JAG FÖRSÖKER DELA UPP STYCKENA MEN MIN BLOGG ÄR MONGO SÅ DET VERKAR INTE GÅ, HAR DU NÅ TIPS?

Mycket sen senast

Dåså, då tar man tag i det här med att blogga igen då. Vi har haft väldigt fullt upp med att fixa allting det praktiska här i Sydney så jag har inte haft tid eller ork att blogga. Eftersom att jag just nu sitter med Ralles bärbara dator så vet jag inte när senast skrev så jag gissar att det var förra Tisdagen, Så jag börjar därifrån. Onsdag 24/2: Detta var en dag utöver det vanliga, Den började i den lysande andan att Jag, Jokka och Ralle tillsammans Simon (Som vi träffat på hostellet) knatade iväg till banorna där Australien Open spelas, Väl där så hyrde vi racketar och bokade en bana i 2 timmar, sen var det bara rocka på, vi spelade dubbelmatcher, det var riktigt skoj och stort att spela där, för att inte tala om hur varmt det var, Jag och Ralle upptäckte sen att vi hade 2010 års värsta linnebrännor. Sedan efter 2 timmar när vi var lagomt möra och nöjda tog vi oss hem för en välbehövlig dusch, Efter duschen lagade vi oss lite käk och sprättade en vinare för att sedan ta spårvagnen mot ST Kilda där vi skulle möta upp Malin och fortsätta kvällens vindrickartema, det vart en trevlig och ganska städat kväll eftersom att priserna inte var i våran klass. Torsdag 25/2: Denna dag stod OS hockey och bakisdag på schemat, ovanligt lysande kombination. Eftersom att dom bara hade en TV på hostellet steg vi upp ganska tidigt för att kunna paxa TV:n till klockan 16 när Sveriges match skulle börja, ca klockan 15.59 fick vi återigen upplev Australiensarns konstiga prioriteringar vad gäller TV visande, Trots att det var en kvartfinal i OS så visade dom den inte, så vi fick streama matchen igen och se den utan ljud, lagomt upphetsande men det gick, och sen att sverige förlorade var verkligen pricken över i:et! Resten av dagen vart väldigt lugn och vi bestämmde oss också för att hyra en bil så att vi på fredagen kunde åka och kika en sväng av The Great Ocean Road före vårat tåg skulle avgå mot Sydney. Fredag 26/2: Klockan 06.30 ringde väckarklockan denna morgon, trött och frusen?! lyckades man släpa sig ut ur sängen, hoppa i duschen och ta sitt pick och pack och checka ut från hostellet. Vi hade bokat bilen så att vi skulle hämta upp den klockan 08.00 men vi lyckades inte ta oss dit förräns strax före 9, men helt otroligt nog så var inte änns bilen utstädat och klar förräns ca 09.20, detta var väldigt irriterande eftersom att vi inte hade så sjukt mycket tid på oss. Jaja vi tog oss iväg och Simon började ratta bilen ut från Melbourne centrum med mig som kartläsare, helt otroligt nog så gick det väldigt smärtfritt och jag tror inte vi fick alltför många Melbournebor att svära sig sönder och samman. För dom som inte vet så är The great ocean road en av dom vackraste vägarna man kan åka här i världen, det är en väg som gammla soldater byggde efter andra världkriget för att hedra alla som hade stupat, och den går mellan Melbourne och Adelaide så den är väldigt lång. Även fast det vart halvt som halvt fisko eftersom att vi varken lyckades hitta stället där vi skulle kolla på känguer eller koaler så var det riktigt grymt att se och en rolig roadtrip helt enkelt! Tågresan var även den ett minne vi sent kommer att glömma, det satt en karln bakom oss med sin son och sonens farmor, och kärringen kan inte ha haft en enda hjärncel kvar där uppe. Hon satt och sa saker till barnbarnet som att han var totalt dum i huvudet, att han inte förtjänade att leva, att hon ville döda han osv.. Helt obeskrivligt hur man sitta och säga sådana saker till sitt barnbarn?!.. Klockan 11 fick vi i alla fall nog och jag och Ralle gick och snackade med konduktören att vi helt omöjligt kunde sitta där och att vi vart tvungen att få byta plats, det var en schysst konduktör och han fixade nya platser åt oss. Man tyckte grymt synd om ungen och kommer nog aldrig glömma det där psykfallet. Lördag 27/2: Denna dagen ägnades åt att först kika när curlingdamerna tog guld och sedan på kvällen var det Mardi Gras. Mardi Gras i Sydney är en av världens största gaytillställningar, även fast ingen av oss är lagd åt det hållet så var det riktigt grymt att uppleva, staden stannar nästan upp och i princip alla festar och gatorna är helt fyllda med folk vart man än tittar, vi såg ingenting av paraden för det gick helt enkelt inte att sig fram för att titta, så vi fokuserade på det vi är bäst på och drack en massa öl istället. Söndag 28/2: Detta var en dag av första klassens bakisdag, men det kändes inte som att det gjorde någonting eftersom att det kändes som att hela staden var bakis, Jag tog mig lite i kragen i alla fall på kvällen och började skriva ihop mitt 4 sidor långa CV på Engelska. Måndag 1/3: Denna dagen var det dagen som vi skulle börja ta tag i våra liv igen på, så vi började med att gå och fixa tax file nummer (Typ skattekort) det gick relativt smidigt och skulle ta 28 dagar att få. Sedan tog vi oss vidare till en bank och öppnade bankkonto och fixade Visa kort, här var vi inte lika fullt framgångsrika och var där ca 1 timme före vi hade klart med allting. Sedan började vi ett evigt prommenerande för att försöka få tag i lite Work agencys där vi kunde dumpa CV och börja söka nån typ av inkomstbringande sysselsättning, Även där nådde vi varirerad framgång men vi lyckades få tag i någon typ av agencys i alla fall, Om inte annat så är vi efter denna dag tokexperter på att åka hiss och prommenera i Sydney. Tisdag 2/3: Vi fortsatte jobbletandet denna dagen, vi hade lite mer framgång, även fast alla ställerna vi gick till sökte dom bara typ folk som kunde jobba på ett kontor, så det var inte riktigt vårat forum. Ajja vi har då dumpat iväg CV:et till några ställen och jobbsökandet lär ju fortsätta resten av veckan. Ajuste vi ringde på några lägenheter också, och en lägenhet verkade faktiskt sjukt intressant, den låg så centralt man kan komma i sydney, det var ruggigt fräscht och det var överkommligt veckopris på 165 dollar i veckan, så vi ringde på den och otroligt nog så var vi först med att ringa på den (annonsen hade bara varit ute 12 min) så hon sa att vi skulle få komma och titta på den. Sen på kvällen vart det lite vin och utgång en sväng på The raff eftersom att vi hade gratis inträde och 2 gratis bärs , jag och Jokka tog det ganska lugnt och drog hem efter våra gratisbärs, Ralle var dock som vanligt ute längst och kom hem i morse någon gång :P Onsdag 3/3: Idag var det igentligen meningen att vi skulle och kika på lägenheten klockan 12 men tjejen som har den ville att vi skulle komma klockan 18 istället. Så vi tog en sovmorgon och sen har vi tagit det väldigt lugnt idag, jag har legat och läst hela dagen. Sen klockan 6 var vi och kikade in lägenheten, Det var helt sjukt, Den ligger så centralt man komma i Sydney (393 pitt street) och byggnaden är väldigt hög (56 våninngar) för att inte tala om hur fräsch byggnaden var, det kändes overkligt att vi skulle kolla på en lägenhet där, dom hade receptionist på bottenvåningen dygnet runt bland annat. Lägenheten låg på 29 våningen och hade 2 balkonger med grym utsikt! Den hade 2 stora sovrum (ett för tjejer och ett för killar), vardagsrum, 2 ruggigt fräscha badrum, ett stort kök, och det var heltäckningsmattor över hela lägenheten. Sen på våning 23 fanns det ett gym, spuashhall, swimmingpool med jacuzzi och en bastu som man får nyttja fritt. Så från och med på Lördag kommer vi att bo dära tillsammans med 1 annan kille och 4 tjejer. Om vi nu inte har blivit lurade, för vi fick betala en deposit på 320 dollar, fast samtidigt fick en sån bra feeling av tjejen att vi inte tror det, och vi resonerade så också att om hon nu skulle blåsa oss på 700 kr var så kanske det inte skulle vara hela världen om man bara har en tillstymmelse till chans att få en sådan lägenhet, förmodlingen kommer aldrig någon av oss vara nära att bo sådär igen. Så allt vi kan göra är att hoppas tills på lördag. Ikväll tar vi det bara väldigt lugnt och tvättar lite kläder. Jag ska även försöka lägga upp lite bilder snart!

RSS 2.0