Fullmoon Party

Ja vet inte riktigt vars man ska borja, I fredags kom John och Daniel hit, Men det borjade inge bra for dom skulle komma hit klockan 11 men dom kom inte forrans klockan 1 sa da hade jag och Jokka redan gatt till stranden.. Men men dom dok upp senare pa kvallen ocksa drog vi ut och kakade med dom ocksa sen vi for vi pa na poolparty, det sparade ganska krafigt, det vart en javla massa badande och intagning av alkohol haltiga drycker blandat med en massa poolvatten, Jokka hade det jobbigast han badade med sin planbok och la den sedan pa tork ute pa varat balkongracke over natten, Men pengarna och planbaken var konstigt nog kvar igar morse nar vi vaknade.

Sen igar nar vi vaknade hade Jokka det annu tybgre han var sjukt bakis och lag i sanglage precis hela dagen, Vid klockan 19 kom John och Daniel forbi och sedan motte vi upp 2 andra luleabor och drog och kakade och borjade inta alkohol, da borjade Jokka ma battre.. Sedan borjade ursparningen pa riktigt, Vi gick ner till stranden och det var helt sjukt hur mycket folk det var overallt och det var fest precis overallt over hela stranden! Det gar nog inte beskriva hur grymt det var och Fullmoon maste vara en av dom absolut storsta festerna man kan vara pa i varlden!

Orkar inte beratta i detalj allting som hande men ar i sarklass den grymmaste festen man varit pa, vi festade till 07.30 pa morgonen och sedan fick jag, John och Daniel for oss att vi skulle ga och lagga oss och sola, sa vi la oss dar pa stranden och somnade men vaknade klockan 10 och pallrade oss upp och gick och la oss.
Ajuste John och Daniel hade haft inbrott i deras lodis rum ocksa under natten, Nagon hade sprkat in dorren och tagit deras mobiler och Johns klocka, Det var en javla tur att dom hade lamnat deras pengar i varat rum i safety boxen..

Imorgon tar vi bussen till Phuket sa det blir att resa hela dagen, Dar ska vi och halsa pa syrran inledningsvis och sedan blir dte vall fara till Patong och slappa los igen :)

Pa Aterseende..

Koh Phangan

Godagens alla javlar dar hemma :D Haha fan vad glad man blir ibland nar man laser Aftonbladet och det star att Februari blir vinterns kallaste manad! ;)
Na inte for att man ska vara skadeglad men ibland bara maste man retas, Man blir expert speciellt om man man bott pa Varvsgatan hos Far och Enni, Da galler det bara att halla uppe garden hela tiden annars blir det jobbigt..

Nu ar vi alltsa i Koh Phangan, En liten O mitt ute i det blota vattnet i det stora havet, Vilket vi fick erfara alldelens nyss nar vi lag och solade ocksa kom varldens regnovader in och det vara bara avbryta och forsoka plaska sin vag till hotellet.
Valdigt typiskt nar man for en gangs skulle inte ar bakis och tog sig till stranden valdigt tidigt, Vi gick och la oss direkt efter middagen igar i princip, kring 22 tiden skulle jag gissa att klockan var, Man var helt slut efter den langa resan och tidsomstallningen.
Sedan vaknade jag klockan 06.20 och kunde inte sova na mer men var tvungen att ligga och lasa till Jokka masade upp ogonen ca 3 timmar senare.

Resan hit gick sjukt smidigt och att ta sig Lulea - Stockholm - Bangkok - Koh Samui - Koh Phangan pa 22 timmar maste vara nagon form av rekord :)
Det marks att det ska vara Fullmoon party har om 2 dagar det ar sjukt mycket folk har och det var inte helt okomplicerat att hitta en hotellrum, Men till slut hittade vi ett for 800 baht sa vi nojde oss med letandet da.

Hmm bloggandet harifran kommer nog inte vara sa hemskt frenetiskt eftersom att internet ar svinigt dyrt och jag har lovat Chang Beer en valdigt stor del av min fritid, Sa kan det bli nar man inte har setts pa nastan ett ar.. Men jag ska ta mig tid och agna en tanke at alla dar hemma vid nagot val valt tillfalle, Tex nar jag och min kompis Chang har ett givande samtal..

Hoppas alla har det bra och ingen drunknar i snon! Pa Aterseende..

Dags igen!

Då var det åter dags att bege sig ut på resande fot! Denna gången bär det av först till Thailand för att prova på Fullmoonparty (Samma dag som Jokkas födelsedag förövrigt) och hälsa på syster och hennes pojkvän som båda är nere och jobbar i Phuket.

Åter igen är det jag och Jokka som beger oss iväg till Thailand, H-man stannar hemma och vårdar sin flickvän och sin lilla pojke denna gången :) Tråkigt för oss desto roligare för dom..

Först ska jag och Jokka bege oss iväg till Thailand där 2 veckors avkoppling och livsnjutning står på schemat! Sedan den 11 Februari ska vi resa vidare mot Australien och Sydney där vi ska möta upp Rasmus (Som kommer benämmas som "Ralle" i fortsättningen) och där ska vi fortsätta njuta av livet och värmen och förhoppningsvis hitter vi oss små ströjobb så pengarna inte rinner iväg på en gång.

Denna resan känns väldigt annorlunda jämfört med förra året för denna gången har vi inte allting bestämt på förhand , inga datum för hemresa klara och det blir väldigt mycket mer spontant var vi ska tillbringa våran närmsta framtid!

Nu så här kvällen före är Resefebern på topp, Nu tänkte jag inte ödsla nå mer av mina sista timmar i Luleå på ett tag med att sitta framför datorn, Jag ska och säga Hej då till mina nära och kära en sista gång före avresan istället..

Nu har vi 2 dagar av resande framför oss men hör av mig när jag kan.. Vi synes i Thailand! :D

Måste passa på att rikta ett stort tack till H-mans Sambo Siri för att hon tog sig tid och gav min blogg en riktigt snygg design! Tack!

RSS 2.0