Inte bakisdag

Nädå det vart väldigt lugnt och städat igår faktiskt, och skandalerna lyste med sin frånvaro. Vi gick först och käkade buffe med våran rumkompis Malin på ett ställe tvärs över gatan, maten var godkänd men inte mycket över det, jag vart riktigt besviken på lammgrytan speciellt som inte retade gommen tillräckligt.
Efter det gick vi upp på rummet och pimplade vin, en 4 liters box kostar 10 dollar här (70 kr) och det är helt drickbart vin. Malin skulle upp och jobba idag så det vart bara Jag, Jokka och Ralle som vandrade ut på stan, vi hittade en riktigt schysst bar ca 100 meter härifrån där vi gick in och drack guiness, eftersom att vi fann stället trevligt så stannade vi där hela kvällen och lyssnade på deras coverband som spelade mycket bra musik :)

Idag så hade vi tänkt fara till IKEA och köpa KALLES KAVIAR bla. men när vi hade tagit oss ut så ringde dom som vi ska arbeta för på festivalen och ville att vi skulle komma och arbeta imorgon med att rigga upp allting, och eftersom att Ralles fot ser ut som en enda stor blåsa så beslutade vi att det var bäst att han fick plåstra om och vila dom istället, så vi får ta det någon annan dag, men men den som väntar på nå gott..

Det är en väldigt konstig känsla att man längtar efter att jobba imorgon, och tidigt börjar vi också, vi ska ta oss till en park långt utanför stan så vi måste upp vid 05.00 tiden :/



Det var allt från Sydney för idag, men missa inte nästa avsnitt som kommer redan imorgon (kanske)..

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tja!! Skönt att det fixat sig med jobb.... :-) Väntar med spänning på nästa avsnitt....Kram

2010-03-18 @ 09:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0