Ringrostigt..

Ja det var minst sagt vad det var idag när vi jobbade, det känns att det var ca 55 dagar och 11 timmar sedan man jobbade senast (eller iofs var det en fredag i målarbranschen så det kan inte räknas som en riktig arbetsdag) men hur som helst så var man riktig taggad till en början i morse, men efter vi hade tömt ur 2 containers med möbler och diverse andra bargrejer så kändes det att gammelkroppen behöver lite gammal hederlig "bondeträning". Även fast vi har tränat på väldigt bra dom senaste veckorna så är man inte riktig i matchform :P
efter urlassningen fick jag ta tag i målningen som skulle göras, det var en massa stolar som skulle sprutlackeras, det var faktiskt riktigt kul att sprutmåla när man inte har gjort det på väldigt länge, och dom vart riktigt nöjd med resultatet också vilket kändes bra eftersom att dom har varnat oss för att vi måste komma chefens plussida för att få jobba många timmar i framtiden.
Jag ska jobba på Måndag också eftersom att det var fruktansvärt många stolar som skulle lackas och jag hann bara 1/3 ca, förhoppningsvis ska Jokka och Ralle också jobba då :) 
 
Nu känner man sig några år äldre, men vi har tagit en powernap och sedan kom Malin och matade oss med Red bull så nu känner vi oss nästan som människor igen, vi har även tagit ett glas vin som plåster på såren ;)


vad som väntar ikväll är lite ovisst så här klockan 21.55 men vi får väl se vad vi hittar på..


Kommentarer
Postat av: Mamma

Tjenixen!! Du kanske blir kvar i Australien och gör karriär som Målare :-) ...Näää....ingen bra ide....då kommer mamma å hämtar hem dig :-)

Här blir det en lugn helg..som vanligt....kolla tv och imorgon(lördag) äter vi tacos... :-) Ha det gött..Kram

2010-03-19 @ 14:36:29
Postat av: Pappa

Va fan! Going till Aus. och bli målare kludd igen,jag tyckte nån pep om att inte skulle han måla i Aus. Äää skojar bara kul att ni fått jobb,allt bra me oss. K-häls. Pappa o Enni.



P.S P.S S.A.I.K vann första Heja Heja!

2010-03-19 @ 17:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0