Framgångarna lyser med sin frånvaro

Inga fframgångar idag heller, i morse var vi ju typ den skummaste intervjun någonsin där vi kunde konstatera att det var lönöst att söka som bartender där i alla fall, eftersom att man vart tvungen att ha flera år i branschen om det skulle vara nagon vits. Men vi sökte som Handymen / Runner i alla fall på samma festival, då skulle man typ ha som uppgift att bygga scener och åka runt i en golfbil och förse pubar och sådant med allting som behövs. Intevjun i sig var också av dte konstigaste slaget, man fick ställa sig i en kö och typ säga vart man kom ifrån och vad man ville jobba med, that was it i princip.

Sen har jag och Ralle sprungit runt till barer och sökt jobb också men eftersom att vi inte har någon tidigare erfarenhet så är våran ända chans typ att få träffa managern och försöka charma in oss där, konkurrensen verkar minst sagt mördande, på ett ställe där Ralle gick in var han den sjätte idag att lämna CV:et på..
Vi träffade en Engelsman vi gick bartenderkursen med också, och han hade jobbar som bartender i England men han hade ändå inte fått nå jobb.. Jaja det är väll bara kämpa på :)

Annars så står squash och träning åter igen på schemat ikväll, grabbarna ska som vanligt "Eat the floor" när jag är med ;D

Ajuste flosklerna haglar i frisk takt också, eller vad sägs tex om Jokkas i morse: (Det ringde i Ralles telefon) och Ralle sa fan vad less man blir när det ringer skyddat nummer och man råkar trycka upptaget, varav Jokkas replik: vem var det som ringde ?!

Imorgon blir det kämpa på med jobbsökandet, men snart måste vi börja ta in andra alternativ också liksom frukplockning etc. 


Kommentarer
Postat av: Pappa å Enni

kämpa på grabbar; att plocka frukt är ju alltid ett alternativ - annars kanske folk overthere åxå behöver tapetsera om.... :) Lycka till me allt, de verkar i alla fall inte var nåt fel på självförtroendet... kramar från oss här hemma

2010-03-15 @ 21:04:38
Postat av: Mamma

Kämpa på Ni....gör inte som Luleå Hockey...snava på mållinjen :-) Tur att man har Brynäs att heja på :-O...Kram

2010-03-16 @ 00:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0