Fullmoon Party

Ja vet inte riktigt vars man ska borja, I fredags kom John och Daniel hit, Men det borjade inge bra for dom skulle komma hit klockan 11 men dom kom inte forrans klockan 1 sa da hade jag och Jokka redan gatt till stranden.. Men men dom dok upp senare pa kvallen ocksa drog vi ut och kakade med dom ocksa sen vi for vi pa na poolparty, det sparade ganska krafigt, det vart en javla massa badande och intagning av alkohol haltiga drycker blandat med en massa poolvatten, Jokka hade det jobbigast han badade med sin planbok och la den sedan pa tork ute pa varat balkongracke over natten, Men pengarna och planbaken var konstigt nog kvar igar morse nar vi vaknade.

Sen igar nar vi vaknade hade Jokka det annu tybgre han var sjukt bakis och lag i sanglage precis hela dagen, Vid klockan 19 kom John och Daniel forbi och sedan motte vi upp 2 andra luleabor och drog och kakade och borjade inta alkohol, da borjade Jokka ma battre.. Sedan borjade ursparningen pa riktigt, Vi gick ner till stranden och det var helt sjukt hur mycket folk det var overallt och det var fest precis overallt over hela stranden! Det gar nog inte beskriva hur grymt det var och Fullmoon maste vara en av dom absolut storsta festerna man kan vara pa i varlden!

Orkar inte beratta i detalj allting som hande men ar i sarklass den grymmaste festen man varit pa, vi festade till 07.30 pa morgonen och sedan fick jag, John och Daniel for oss att vi skulle ga och lagga oss och sola, sa vi la oss dar pa stranden och somnade men vaknade klockan 10 och pallrade oss upp och gick och la oss.
Ajuste John och Daniel hade haft inbrott i deras lodis rum ocksa under natten, Nagon hade sprkat in dorren och tagit deras mobiler och Johns klocka, Det var en javla tur att dom hade lamnat deras pengar i varat rum i safety boxen..

Imorgon tar vi bussen till Phuket sa det blir att resa hela dagen, Dar ska vi och halsa pa syrran inledningsvis och sedan blir dte vall fara till Patong och slappa los igen :)

Pa Aterseende..

Kommentarer
Postat av: Pappa

Va fan ar fullmane party mot fullsnostormparty i Lulea? Luleahockey skall laggas ner 0-4 mot Skelleftea, annars ar allt pa topp. Ha de bra tat lite lugnt me festandet . Halsa alla kram Pappa o Enni

2010-01-31 @ 19:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0