Tillbaks fran skogen :)

Sadar ja nu har vi precis kommit tillbaks till civilationen efter att ha tillbringat 3 dagar ute i Gagajua bush camp. Och det var verkligen en riktig bushcamp vill jag lova, helt ute i odemarken var det och det var riktiga traskmanniskor som bodde dar :) Men trevligt har vi haft det.

Forsta dagen nar vi kom dit var det inte sa mycket aktiviteter for oss, vi lagade oss lite middag sen satt vi vid brasan och drack "gon" (en billig variant av vin) eller sa satt vi och spelade sallskapspel och drack "gon".. forsta natten fick vi aven bo lyx och sova inne i ett dorm bestaende av hangmattor i ett skjul dar vi bla hittade varldens storsta spindel just fore vi skulle sova :P

Andra dagen paddlade vi kanot till en strand som lag 8 km bort, det var ratt skon paddling i borjan nar vi bara var i floden men det vart tyngre sen nar vi kom ut pa oppet vatten, jag delade kanot med Malin och en snubbe fran England och vi lyckades faktiskt exemplariskt bra vi tre. Dagen tillbringades med att bara ligga pa stranden och slappa for att sedan paddla tillbaks dom 8 kilometrarna, sedan nar vi kommit tillbaks borjade det osregna sa det var en ganska jobbig natt att tillbringa i en litet 2 manna talt, men som tur man lakte det inte in nagonting och vi lyckades halla oss nagorlunda torra :)

Tredje dagen paddlade vi 3,5 km till ett ett litet stalle for att sedan ga ca 2 km till stranden, och pa stranden var det som vanligt sjukt hoga vagor och dom hade varnat oss for att intre ga for langt ut eftersom att det inte finns nagra livraddare dar, men det var lik forbannat en schweizare som gick for langt ut och han hade stora problem att ta sig in sa Malin borjade ringa efter hjalp, men innan hon hann komma fram sa visade det sig att han var okej, daremot hade vagorna lyckats sno med sig hans badbyxor vilket var ganska ratt at han :) Pa vagen tillbaks till kanoten fick vi antligen se kangrusar ocksa, det var helt sjukt dom var vilda men man kunde anda ga fram och mata dom. Sedan paddlade vi tillbaks och tillbringade ytterliggare en natt i talt fast denna gangen utan regn som tur var.

Nu ar vi pa ett hostel i Noosa city, det kommer bli extremt lugnt har ikvall for att sedan imorgon bitti ta bussen till Brisbane dar vi ska se riktig rugby :D Tror inte det finns sa mycket annat att gora i Brisbane sa det kan nog handa att jag drar ivag ett blogginlagg darifran ocksa. Adjo sa lange..

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilket äventyr..... Kram

2010-05-13 @ 10:58:52
Postat av: jimmy

Satan vad det låter guld! Haha, fan vilken lirare att simma ut iaf!

2010-05-13 @ 13:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0