Brisbane

Detta inlagg ar igentligen i brist pa annat kreativt att gopra har i livet, tankte da kan man ju i alla fall passa pa att gora dom nara och kara dar hemma lite gladare i vardagen :)

Nu ar vi alltsa i Brisbane, tog bussen hit fran Noosa igar, maste saga att det ar ruggigt varmt har i Brisbane for tillfallet, det ar nastan outhardligt pa dagarna for att sedan bli ganska svalt pa gransen till kallt pa natterna. Brisbane som sadan ar en storstad som kanns som en smastad igentligen. Igarkvall borjade med att vi kakade i resturangen har pa hostellet och drack varsin "jug" (kanna med ol for dom som inte visste), jag ville verkilgen kaka Sunday roasten som bestod av en mastig kottbit med massa lackra tillbehor men den tog slut precis fore vi skulle bestalla sa det fick bli en delikat hamburgertallrik istallet, men den smakade bra den med :) Sedan gled vi vidare for att mota upp Malins kompis Petra pa en bar, dar lyckades vi ocksa klamma i oss varsin 10$ "jug" fore vi traskade vidare mot en nattklubb dar vi spenderade kvallen/natten, och det var mycket trevligt..

Idag har vi varit till en konstgjord sjo och strand som ligger valdigt vackert centralt just bredvid floden som rinner genom staden, en valdigt chill dag med kaffe drickande och majsatande. Kvallen ser ut som foljer: Jag ska borja med att ta revansch over den missade Sunday roasten och kaka en sadan, sedan ska vi pa rugby ikvall vilket vi ser fram emot valdigt mycket! vi ska se rugby junior league vilket ar den brutalaste av ligorna har, dom sprkar i princip pa varandra nar dom ligger ner :D

Imorgon tar vi bussen upp efter kusten igen mot Hervey Bay och sen ska vi ut i vildmarken igen darifran. Men denna gangen ar det lite annorlunda man far en fyrhjulsdriven jeep pa 6 personer ocksa tror jag det ar 4 jeepar ungefar, sedan sa far man ut utan guide och upplever en massa saker pa Fraser Island och lever och bor i talt. Har igentligen inte riktigt koll pa allting som vi ska gora men folk sager att det ar fantastiskt kul och jag kommer med en uppdatering om det sa fort som jag kan, vilket iofs kan bli i slutet pa denna vecka eftersom jag inte tror vi kommer ha tillgand till internet :)

Har hort att varmen har kommit till Lulea ocksa vilket kanns skoj, hoppas ni frusna manniskor dar hemma passar pa att njuta!

Kommentarer
Postat av: Lillebror är här!

28.3 grader i SKUGGAN ;)

2010-05-15 @ 11:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0