2 dygn i himlen?

Ja finns himlen sa hoppas jag innerligt att det ar och ser ut som Whitsundays for da finns det inget negativit med att do i alla fall :P.. Fantastiskt och sadana superlativ kanns milda i sammnhanget med att beskriva det stallet, och att beskriva det i ord ar omojligt men jag ska gora ett forsok i alla fall.

Det borjade 14.00 i Lordags, da hade vi incheckning vid baten vars namn skulle ha varit Pride of Airlie men eftersom att vi var en ganska liten grupp bestaende av 23 pers vi en annu battre men lite mindre bat som bar namnet Kora och var hur frasch som helst, det var en 18 meter lang och 6 meter bred katamaran som hade alla bekvamligheter man kan onska sig och att personalen som hade hand om oss ocksa var fantastiska gjorde inte resan samre direkt. Efter att ha svalt den varsta upphetsningen borjade vi segla mot oen dar vi skulle sova dessa natter, "goonet" kom fram ganska omgaende ocksa ska sagas ;0.. Nar vi kom fram till den sagolika oen dar vi skulle bo sa borjade vi med att checka in och fa lite information, det visade sig att varan lilla grupp skulle vara dom enda pa oen sa vi hade i princip en hel o for oss sjalva med all lyx man kan tanka sig, Jag, Jokka, Ralle och Malin dela rum med 2 danska tjejer som ocksa ar valdigt trevliga och som vi traffade forsta gangen pa Fraser Island. Efter att ha checkat in i rummet bestammde vi oss for att prova pa 9 hals golfbanan som fanns pa oen, det var valdigt skoj och for mig gick det till och med forvansvart bra jag kom 1:a och slog bade Malin och Ralle som har lirat mycke golf i sina dagar ;).. efter golfen tog vi tag och gjorde vara kostymer for kvallen eftersom att dom hade tema kvall i baren och man skulle gora sig en kostym av sopsackar, jag valde att bejaka min kvinnliga sida och gjorde en klanning och fick lana Malins bikini och bikinitrosor och dte var faktiskt ratt lyckat, dom hade en tavling dar jag Malin (som hade klatt ut sig till en nagonting som liknade en rymdvarelse typ) och en till kille vann precis och fick dela pa lite ol och drinkar :).. Men det vart trots det en tidig kvall for dom flesta (Mr Perttu var ett litet undantag) och vi var ocksa valdigt pigga (forutom namnde man) nar vi gick och kakade frukost 07.00 dagen efter.

Igar sa borjade det med att vi seglade ut till en liten vik dar vi gjorde varan forsta snorkling i stora barriarrevet, sikten var tyvarr lite dalig pga att det var mulet ute men det var anda valdigt bra snorkling, det var en kort tur pa ca 30 min. Efter snorklingen fick vi lunch och sedan gled vi bokstavligt talat vidare mot en strand dar vi skulle spendera dagen, aven har gick det att snorkla men det var ingen som gjorde det eftersom att besattning sa att vi skulle uppleva mycket battre snorkling senare, vi fordrev i alla fall dagen pa stranden. Sedan nar jag och Jokka vart less simmade vi tillbaks till baten, det lustiga var nar vi kom upp pa baten och dom sa att dom precis sett en haj dar, det var en javla tur dom inte sa det var vi lag i vattnet i alla fall. nar vi sedan satt pa baten och vantade in dom andra sag vi bade en till haj och en massa skoldpaddor. Efter beachen borjade vi sgela tillbaks till samma o dar vi hade varan forlaggning, denna kvall var det tema beachparty pa menyn och ater igen lyckades vi faktiskt med konsten att ha en halvlugn kvall (till och med Jokka).

Idag sa seglade vi ut till ett stalle med helt fantastisk snorkling, man ville aldrig ga upp och efter vi hade tillbringat valdigt lang tid ute i vattnet tyckte besattnibngen att dte var nog och kom och matade upp oss med lill jollen och sa att vi maste borja aka tillbaka mot fastlandet.

Summa summarium av denna tripp ar att jag hade kunnat gora om den vilken dag som helst for den kandes verkligen som paradiset, vi har atit sjukt god mat, druckit gott och haft klockrent sallskap.

Imorgon tar vi morgon bussen 07.00 till Mission Beach dar vi ska hoppa fallskarm pa Onsdag, det kommer nog bli en upplevelse for livet vi ska hoppa fran 14.000 fots hojd dar man faller fritt utan fallskarm i over 60 sekunder :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0