Helgen i Melbourne

Just nu sitter vi pa det sjukt fina bilbloteket och snalar pa deras internet, men far sitta 1 timme gratis, det kanns valdigt bra :) Da har vi tillbringat en helg i Melbourne ocksa, en helt okej helg bara.. Vi var slitna i fredags sa det var inge bio och inge festande, men Jag och Ralle tog oss faktiskt ut pa en springtur, att ta sig ut och springa en fredagskvall nar man ar i Melbourne borde vara bragdguldet varning pa?! Igar sa satt vi har utanfor i parken ett tag pa dagen sen strosade vi runt lite pa stan och gick och inhandlade lite mat och alkohol, man far en bra flaska vin har for ca 40 kronor sa det var valdigt nice, det blir manga vinfyllor.. Sedan pa kvallen sa tog vi med varsin flaska kallt rosevin och gick och satte oss i parken har utanfor biblioteket, det ar valdigt mycket folk som gor det och det verkar vara helt lagligt sa det var riktigt trevligt! Sen efter ett tag kom Sofia som ralle kanner fran Lulea och en hennes kompis Linnea och holl oss sallskap. Nar vi hade fatt ner varan vinflaska sa beslutade vi oss for att ga till en nattklubb dar Sofias killkompis jobbade i baren, Det var en helt okej klubb och det var trevligt att surra runt med folk for det var i princip bara Australienare dar.. Melbourne verkar inte riktigt vara varan typ av stad annars, allting ar sa lugnt har och vi blir utrakade, finns inte sadar jattemycket att se heller om man inte ar sa kulturellt lagt. Eftersom att vi har betalat hostellet till pa Fredag sa ska vi nog anda stanna har tills dess och sedan bege oss tillbaka upp till Sydney eftersom att det ar Mardi gras dar i helgen sa det lar ju vara bra drag! Horde igar att det var kring -25 hemma, det gor att det ar en tempraturskillnad pa 60 grader hit eftersom att vi har haft ca 34-35 grader dom senaste dagarna.. nagonting som man dock saknar ar att krypa ner under en riktigt tacke och nastan frysa, eftersom att vi har sakert 40 grader varmt i rummet vi bor sa man haller pa att svettas ihjal varje natt.. Ajja hoppas allting ar bra dar hemma sa hors vi :)

Kommentarer
Postat av: Siri

Hej! Vad härligt att ni håller på att dö av värmen medans jag dör av kylan snart ;P haha det är som sagt inte lätt att vara stockholmare ibland ;) Flytten har gått jätte bra, vi bor nu mera på Stengatan 3! Det kommer vara så fint här när du/ni kommer på besök :) (hoppas jag!!) hehe ... Men Anton, jag vet att du vill komma hem liiiite tidigare och tapetera hos oss ;)



Hälsa Jokka så mycket! Och "Hoppe"(?) hälsar tillbaka :)

Ta hand om er!! /S & F

2010-02-21 @ 20:51:01
URL: http://sziri.blogg.se/
Postat av: Elin

Tjenna bror..



Härligt att få läsa om att ni har det bra och tagit er vidare.. Det låter ju superhärligt med en massa vinfyllor, ni verkar lite sofistikerade och kulturella ju..! ;)

Hoppas det går bra att ta er till Sydney nu oxå och att ni hittar några jobb och mer action då..! =P

Här kan vi för övrigt se os så idag hann jag se lite av sve-fin matchen.. du har ju säkert hört hur bra den slutade =)

Damien tyckte för övrigt att det var superkul att få träffa dig och tyckte du var en toppenkille, han sa att han förstod att vi var en bra famijl =) Och det är vi ju!



Kram kram

2010-02-22 @ 13:51:06
URL: http://fitnesspaelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0