Sihanoukville

Tjena, da var vi forsta dagen i Kambodja, gick relativt smidigt att ta sig hit, Fast det borjade med lite krangel i Phu Quoc, Vi promenerade till turistinformationen dar vi skulle vara klockan 11.50 for att bussen skulle plocka upp oss dar, vi kom dit exakt 11.52 men da hade bussen redan varit forbi dara (Forsta gangen bussen ar i tid sen vi kom till Asien) sa da ringde tanten fran infon och bussen kom och hamtade oss sedan, Baten gick valdigt smidigt det var en Speedboat sa det tog bara 1.5 timmar.. sen nar vi kom fram till Ha tien sa var det totalt kaos nar man skulle stiga av landbryggan stod ca 20-30 moppechaffisar och bokstavligt talat slogs om att fa skjutsa en, men vi ville aka tuk tuk sa vi gick darifran men visade sig att det bara fanns typ en tuk tuk i Ha tien sa vi vart tvungna aka moped till gransen i alla fall, men det var bara 1 mil ca.

Vi trodde att vi skulle behova betala for att lamna Vietnam eftersom att vi inte behovde betala nar vi kom in i landet, men det slapp vi sa vi maste ha haft en jakla tur pa nagot satt, sen tog vi turistvisum pa 1 manad i Kambodja det kostade 25 dollar sa var inte sa farligt.. Efter vi tagit oss genom gransen tog vi nagonting som likande en taxi till Kampot, det kostade 25 dollar det ocksa och tog ca 1.5 timmar.
Vi kom fram till Kampot vid klockan 18 sa da kunde vi antingen ta in pa ett Guesthouse och vanta till morgonen efter och ta en minibuss eller ta en taxi direkt. Vi valde den senare alternativet trots att det var lite dyrare, vi kom fram till Sihanoukville vid 20 snaret och hittade direkt ett billigt hotell , men dock utan AC och det fick vi sota for senare under natten vi holl pa att svettas ihjal, men nu har vi hittat ett billigare hotell med AC som vi ska byta till imorgon.

Sihanoukville ar varsta strandstallet med bra potential att vara mycke party pa, men vi ar fel ute i arstiden sa ar inte sa mycke folk har nu och vadret ar valdigt ostadigt.. men vi blir nog har nagra dagar andra for det ar valdigt fint och maten verkar vara ratt bra men dyr, daremot barsen ar valdigt billig ca 4 kronor kan man fa en for.. tar nog en fisketur ocksa nagon dag om jag hittar nagon!



Erica: Jajjemen har han absolut! Halsa Farmor sa mycket fran mig! Klarar hon ga in pa min blogg och lasa eller blir hon vilse i cyberrymden? :P

Bosse och Ulla: haha jag har halsat han det men han vagrar lyssna pa mig pastar att han inte ar nagon bloggare.

Adde: haha fiskpinnar och tacos kan jag kaka har, kan du kaka hajsoppa? ;)

Far: haha SKEA torskade :D

Kommentarer
Postat av: Adde

Lika god tacos får du inte, och hajssoppa? Nej tack.

2009-03-21 @ 10:42:19
Postat av: Mamma

här skiner oxå solen :-) och några plus grader. Vi ska fira mormor och morfar ikväll..dom har ju varit gifta i 60 år.Elin har nu anlänt till Mallorca.Träffade Ingegärd igår på ICA hon hälsar så mycket.Alla här hemma hälsar oxå.Tror du kan ha en dykarkopmis i kusin Magnus!

2009-03-21 @ 11:05:13
Postat av: FarmorNamn:

2009-03-22 @ 09:05:54
Postat av: FarmorNamn:

TACK för HÄLSNINGEN men jag läser alla Dina blogg

jag fyllde 75 år i fredags vi hade kalas iRutvik

ilördags mycke trevligt saknade dig

Många kramar farmor

2009-03-22 @ 09:18:01
URL: http://gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0