Booze cruising..

Tjaa, har inte idats skriva pa nagra dagar eftersom att vi inte har sjukt sa speciella saker vi har typ bara legat pa stranden, men i tisdags var vi pa en riktigt rolig sak: Booze cruising da akta vi ut med en bat mitt pa dagen ocksa festade man typ pa baten och sen for man till en o dar vi forsatte festa tills det vart morkt och sedan hoppade vi pa baten och akte tillbaks till fastlandet sa vi var tillbaks har klockan 20 ungefar.. var riktigt roligt!

Nu har vi traffat varan polare jack fran Sodertalje for 3 gangen pa den har resan! Forst traffade vi han i Nha trang ocksa umgicks vi med han dar nagra dagar sen nar vi var i Phu Quoc traffade vi pa han nar vi minst anade det, och umgicks lite grann dar ocksa, och nar vi satte oss och skulle kaka middag igar sa dykte han upp pa varat hotell, men da hade vi sagt till han att vi skulle bo dar, sa nu blir det vall umgas med han nagra dagar, och sedan ska han flyga med oss till malasya och kolla Formel 1.. han ar som gubben i ladan dyker upp lite varstanns..

Hmm har hort rykten om att det ar bra vader hemma.. Osis, hoppas det blir snostorm snart!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Skönt att höra av Er man började undra om nåt hänt när det vart så tyst....Jodå ryktet är sant...väldigt fina dagar med sol och någon plusgrad fast vad hade det varit för kul om du varit hemma??? Du hade ju jobbat??!!! Och våren kommer ju varje år medan en sådan resa ni nu upplever inte händer många gånger i ens liv..kloka ord från en klok mamma :-)

Ha det nu bra

Kram

2009-03-26 @ 10:32:38
Postat av: FarmorNamn:

BRA att ni har sol och bad

här har vi ackså sol går på isen på skaren härligt de med.[surt sa räven om rönnbären]

många kramar farmor

2009-03-26 @ 11:24:06
URL: http://gg
Postat av: Adde

"klok mamma" hahahaha

2009-03-26 @ 17:31:06
Postat av: Mats

Hej! Hoppas ni har de bra,innebandyn fungerar uselt när ni är borta vi längtar efter er. Kul för er att få se F1,hoppas att ni mår bra.Kramhälsn. Pappa o Enni

2009-03-26 @ 20:54:16
Postat av: Gisela

Hej!! Kul att höra att ni har det bra där borta.

Här hemma är det väldigt fint och skönt väder solen skiner hela dagarna och kvällarna börjar att bli ljusare.

2009-03-27 @ 21:25:05
URL: http://giselab.blogg.se/
Postat av: Mikke

Släkträff i Nyströms blogg tjalalala ;)

2009-03-31 @ 14:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0