Nu har vi rest 3 dagar i strack..

Antligen ar vi framme i vang vieng!! igar akte vi forst over floden fran chiang mai till laos, sen nar vi var i laos vid gransen skulle vi igentligen ha akt slowboat till luang prabang i laos det skulle ha tagit 2 dagar, men for 300 baht sa fick vi aka buss istllet och det nappade vi pa for att dte skulle bara ta 12 timmar sa da skulle vi tjana 1 resdag, sagt och gjort vi for till busstationen och bussen skulle ha gatt klockan 12, vi satte oss och klockan 12.40 borjade vi undra varfor vi inte hade farit annu, da sa dom att bussen skulle ga klockan 13, och den lamnade ocksa busstationen strax efter kl 13, det var en san har rikgti risig buss somn man bara ser pa tv som har alla fonster uppe och det ar kockhett, inte nog med det sa var den sa overfull ocksa sa att nagra stycken fick sitta pa sma plaststolar 2 golvet.. jaja det gick ganska bra i alla fall somnade forsta timmen och sa, men sen efter ett tag sa var det varre vi kom upp i bergen och det ar inge sma barg har i laos, Norge ar valdigt plant om man jamfor..

och man tankte nar fan ska bergen ta slut mnen det gjorde dom aldrig vi for ner och upp hela tiden och stupen pa ca 100 meter var bara ca 1 meter ifran vagkanten... var riktigt laskigt speciellt pa natten nar nagon yngre formaga skulle framfora bussen da trodde bade jag och h-man att vara sista dagar var raknade han korde sa javla fort, jaja vi kom fram till Luang prabang i alla fall men inte den tiden som vi skulle (00.00) utan vi kom fram strax fore kl 4 pa natten, dar stod tuk tuk chaffisarna och vantade pa oss och korde oss till natt guethouse, men nar vi kom till guesthouset sag vi att det gick en minibuss till Vang vieng kl 08.30 sa vi ides inte checka in pa nagot guesthouse utan vi satt dar utanfor med massa andra som inte heller ides checka in, ocksa klockan 09.00 kom minibussen och hamtade oss (Man kan inte lita pa tider har) ocksa idag har vi akt med den hit till Vang vieng, det tog ca 7 timmat sa nu har man hyfsat trasmak i arslet efter 3 dagars resande.. !

AJUSTE JAG GLOMDE SAGA OM NI VILL SE NAGON BILD KAN NI GA IN PA MIN FACEBOOK DAR FINNS 2 BILDER<OCH PA H-MANS FINNS 9 BILDER!

Jaja det verkar javligt fint har i alla fall,forutom att vi kan ha lyckats fa tag pa det dyraste hotellet i stan (250 kr) har hittat massa billigare nu sa imorgon ska vi nog byta, ocksa ska vi ut pa tubing imorrn och bara slappa och ha det skont, det ska bli riktigt nice efter allt resande !!
Hoppas Lulea krossar SKAIK idag !! Adjo sa lange..

Kommentarer
Postat av: Adde

Vafan heter du på facebook då Huokko?!

2009-02-28 @ 07:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0