Nu har man blivit ranad ocksa...

Ja var vall ingen lyckad forsta dag har borta nar vi gick ut for att kaka igarkvall , sa upptackte vi nar vi kom tillbaka att nagon hade varit in i varat rum, dom tog alla mina dollar och ca 3000 baht sa det var nastan 2000 kr. Dom tog sig nog in via balkongen for den var oppen nar vi kom, eller sa hade han i receptsionen slappt in dom och dom hade tagit den vagen ut, for han verkde javligt skum nar vi gick och pratade med han.

Jaja det ar vall bara slappa det, man far vall rakna med sadant har borta, kanns bara javligt surt eftersom att det ar sa mycket pengar har borta.
Vi for till MBK idag dar h-man kopte en ny mobil, fan vad jag hatar att aka javla tuk tuk dom ska alltid forsaka lura en till nan affar eller natt sadant stalle dar dom far bensin i fall dom kommer.
Sen drog vi till tagstationen dar vi fick hjalp av varldens skonaste australienare som jobbade dar, kandes skont att prata engelska med nagon som kan det, han hjalpte oss att boka biljetterna till chang mai imorgon, vi aker dit imorgon kvall och blir upphamtade pa stationen sen av nagon pa guesthouset vi ska bo pa, vi har bokat allting nu far 9 dagar frammat det kanns valdigt bra, i chang mai sa har vi bland annat elefantridning dar man rider till nagon by i djungeln ocksa far man sova dar och dom bjuder pa mat osv, sen har vi bokat rafting dar ocksa (det ar nar man aker nerfor en fors pa typ en bambiflotte) sen har vi bokat bat vidare till laos, Allting tsm kostade 2000 kr kanns ratt okej blir 222 om dagen.

Vet inte vad det finns for mojligheter till internet i Chang mai men ska forsoka srkiva och lagga upp na bilder dar.

Pa aterseende...

Kommentarer
Postat av: Elin

Tycker nästan lite synd om dig ;P

2009-02-17 @ 22:03:45
URL: http://absiluts.blogg.se/
Postat av: Jimmy

Va fan, jävla tahi jävlar! Du skulle ha sagt att du var från Luleå och att 100pers kommer att komma och riva hans jävla vandrarhem om han inte fixar fram pengarna illa kvikt!



Ha det bra grabben och bli ingen kudde;) Hahhaa

2009-02-18 @ 10:01:14
Postat av: Jimmy

Ps. Det är 28minus idag, jag tycker inte ett skit synd om dig för att du har blivit robbad, jag höll ju fan på att dö i morse!!

2009-02-18 @ 10:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0