dom jobbigaste 47 minuterna på länge..

Åh fy fan vi vart lite skakis vi kom till incheckningen och den snälla damen i incheckningen frågade om vi hade visum eftersom att vi skulle vara där så länge, vi sa att vi inte behövde det för att vi ska resa vidare ut ur thailand, men då påstod hon att vi ändå behövde bevis för att vi inte skulle stanna i thailand mer än 30 dagar. och skickade oss vidare till den fullt inte lika snälla tanten på andra sidan där vi kunde fixa biljetter och sådant, men där vsade sig att det  var minst sagt kaos (Var folk som hade väntat 6 timmar) så vi skulle boka biljetterna över internet på cyberkafet, men självklart så vart det ju error när vi skulle köpa biljetten.. gick tillbaka till disken där det var kaos, och där fick vi ingen såklart ingen hjälp, så då gick jag tillbaks till incheckningen lite smått panikslagen och hundblicken i högsta hugg och frågade hur vi skulle göra, men hon sa att dom tyvärr inte kunde släppa iväg oss eftersom att om dom skickar hem oss från thailland då så får swiss air böter, Gick tillbaks till kaosdisken där h-man och jokka väntade, men då kom den snälla damen och sa att vi skulle följa med hon till incheckningen, också hjälpte hon oss mot att vi lovade att vi skulle lämna thailand inom 30 dagar.. man kan väll lugnt säga att hon är dagens hjältinna!

Vi har ju tillbringat helgen i gråa väldigt kalla sthlm, men det har varit trevligt i alla fall, var skoj att träffa syrran en sväng före hon drar iväg på sitt äventyr också, men i ärlighetens namn då tror jag hon vart ganska glad när vi for därifrån idag, för vi har kört kaostema i lägenheten med alla våra saker, tack syster än en gång för att vi fick sova där i alla fall..

I sthlm så var vi först på hockey i torsdag, En match som man helst inte vill kommentera eftersom att Djurgården ledde med 3-0 efter 9 min och den tidigare lyckan var som bortblåst. Efter matchen drog vi på södern och drack några öl på pubben var trevligt...
Fredagen var vi ut med h-man och siri på nått ställe i gamla stan , var väll helt okej men inte så jättekul var så drygt folk där kändes inte som när man är ute och festar med polarna i Luleå direkt, Lördagen var vi ju till Södertälje och kollade hockey var betydligt roligare eftersom att Luleå vann med 4-0 , men jag är dock i chock fortfarande, asså jag visste att tälje hade dålig publik men så dålig trodde jag fan inte , var typ som att kolla piteåhockey och vi överöstade deras klack totalt ändå från start, Haha i tredje perioden satte dom sig till och med och då började vi totalhåna dom då vart dom helt galna och kom nån liten kid efter matchen och skulle bråka, han var så modig så han puttade till en Luleå supporter som var lite handikappad, och sen sprang han som en tok, men snuten plockade han.

Jaja nog för mig för denna gång men hoppas att alla där hemma har det bra, ska skriva igen i bangkok om vi hittar nå internetkafe.

Adjö sverige för denna gång..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0