Chang mai..

Nu har vi kommit fram till Chang mai, Det gick ganska smidigt vi akte nattaget inatt det tog drygt 13 timmar, vi hade liggplats sa det var ratt skont men det var inte som i sverige att man far nage privatliv utan man lag typ i korridoren utan na vaggar eller nagonting, men det funkade det ocksa men vart inte sa mycket somn vaknade hela tiden och trodde nan skulle sno min vaska, daremot var det sjyst pa taget man fick en 4 ratters middag for 150 baht (40 kr)..

Sen nar vi kom till Chang mai sa satte v bara pa oss varat BMP marke (Backpackers meeting place) ocksa vart vi upplockad av nan nisse med en pickup dar det sjlvklart var flaket som gallde, han korde oss till varat Guesthouse dar vi fick veta vad vi ska gora dagarna vi ar har, Imorrn far vi ju ut pa djugelsafari dar vi rider ut pa elefanter till nagon by och sover dar en natt sen vette fan vad som hander dagen efter..

Chang mai ar sa javla halrigt om man jamfor med Bangkok har ar det lugnt och skont och framforallt kan man se solen det kan man ju inte i Bankok Pga all javla smolk fran trafiken.

Hur mar alla dar hemma da? jaja nu ska jag ga och lagga mig vid poolen ett tag...

Jimmy: jo jag tycker vi tar en sneresa ner Bangkok och river det dar javla hotellet och kor over alla Tuk Tuk chaffisar med bussen ;D haha ja men varmen har ju inte varit harlig foren nu for Bangkok har man ju anda inte kunnat njuta av solen, var bara varmt och ackligt typ, sen kan minus 28 vara skont ibland, for + 35 ar ocksa jobbigt ;)

Elin: skont att hora att nagon sympatiserar med mig..

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hallo grabbar!!! Är hemma är allt bra...för vi slipper svettas :-) samt bränna vårt skinn.Ha det gött.

Kram Mamma och Adam

2009-02-19 @ 10:22:44
Postat av: Ted

hoppas att ni har det bra där nere, fan vad surt att du blev rånad, håll hårt i prylarna! hälsa grabbsen och sköt om er:)

2009-02-19 @ 18:12:45
Postat av: Anonym

Va äre där för jävla gay inlägg morsan skrivit, jag har inget med det att göra.

2009-02-19 @ 20:47:53
Postat av: Elin

Antar att du inte förstod ironin i det hela lilla vän ;D

2009-02-20 @ 09:25:32
URL: http://absiluts.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahaha d va säkert du som skrev d från början adam ;)

2009-02-22 @ 11:31:43
URL: http://sussir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0