Undantagstillstand i Pattaya och vattenkrig i Patong :)

Tjena, man blir sa lycklig nar man ser alla glada pask halsningar man har fatt (Aven om det inte kanns som pask) det varmer i den frusna sjalen har i 37 gradiga Patong beach ;)
Kanns bra att veta att folket dar hemma har det bra och far sin beskarda del av spritransonerna har i varlden..
Har har vi det bara jattebra som vanligt, fast ar nastan for varmt for att ligga pa stranden man blir helt groggi i huvudet efetr ett tag (Eller sa ar det groggen fran dagen fore som sitter i) fast igar tog vi det bara lugnt jag och Jokka gick och lirade biljard pa nan valdigt liten och avlagsen bar, var sa fruktansvart skont att komma bort fran allt folk ett litet tag och slippa vara social, och H-man var annu varre han var sa trott sa han lag bara hemma och kollade tv :)

Pa mandag kl 12.00 borjar det stora vattenkriget hara, sa nu haller vi pa och kikar pa vilket vattengevar vi ska ha, men ar igentligen ganska simpelt ar ju bara ta det storsta, Nar dom firar det Thailandska nyaret har sa galler tydligen INGA regler pa vem man far spruta vatten pa! Till och med poliserna far man spruta pa, eller dom flesta i alla fall, Varan hotellagare som ar Svensk har sagt att ploiser som ser torra och arga ut ska man helst lata vara i fred? :P (Far se om man kan halla sig) Annars finns det alltid sakert nan vanlig sjal som kan losa ut en ur finkan..

I Pattaya och Bangkok verkar det dock rada krig pa riktigt nastan, I Bangkok har dom sparrat av alla gator och flygplatsen och allting, Det ar folket som gor det for att dom vill ha tillbaka deras gamla ledare Thaksin eller vad han heter. Och i Pattaya har dom utlyst undantagstillstand for att dar ar det oriligt som fan och nu har militaren fatt ga in och borja harja, vilket gor att dte bara blir annu oroligare, Hmm det ar 3 veckor tills vi ska flyga hem (Fran Bangkok) sa det kanns lite orligt eftersom att forra gangen holl det pa 3 veckor men den har gangen ar det tydligen mycket varre, Sa ar bara hoppas att det loser sig ganska snabbt annars tar vi oss inte harifran..

Jaja Glad Pask i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Mammma

Hej!!!

Ni kan vara lugna...Mamma tar volvon och kommer å hämtar Er :-)

Kram

2009-04-11 @ 22:03:55
Postat av: Pappa

Hej! Du får skicka efter dina hemvärnskompisar,och sava er.Nä skämt o sida hoppas allt är bra, det lugnar sej strax skall ni se. Vi längtar till ni kommer hem,ha de bra häls.Pappa o Enni

2009-04-12 @ 22:29:17
Postat av: My Karlsson

Tycker om det du skrivit! Mysigt att se en del prima saker och inte endast det generella sakerna som man kan se om varje dag. ;)

2010-11-29 @ 17:32:31
URL: http://jade.se/reseguide/bangkok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0