Kuala Lumpur och F1 Racet..

Fan vad grymt det var! Pratar sjalvklart om F1 loppet men amtidigt lite om KL.. Ar en ruggigt frasch och stor stad detta vi borjar angra lite grann att vi ska flyga upp till phuket imorgon.

Jaja Formel 1 loppet var precis som vi hade forvantat oss, vi tog en Taxi dit i lordags vid 11 snaret, tog ca 45 minuter. Nar vi kom fram till Sepang racing banan sa var dte precis som man hade forestallt sig det, atmosfaren var pa topp, barsen flodadade, och overallt var dte jippon dar dom salde trojor och man kunde ga runt och kolla pa lite replika bilar och sadant. nar vi hade vandrat omkring pa sjalva huvudomradet i ca 2 timmar sa gick vi till varan laktare, eller kulle (Hillstand C3) var ganska langt och ga och nagot sa fruktansvart varmt, nar i vall kom fram dit sag vi att det inte var sarskilt manga kottar som anlant, men vi gick anda in eftersom att formula 2 racet skulle borja pa ett litet tag.

Men nar vi kom fram till varan "Kulle" markte vi att vi hade skitdaliga platser, man sag ganska mycket av banan men man sag varken storbildsskarmen eller scoreborden dar man ser vilken bil som ligger pa vilken placering, (Ar typ helt omojligt att halla koll pa placeringarna i F1) sa da beslutade vi oss for att ga och se om vi kunde uppgradera vara biljetter, Det hade gatt att gora det om det inte var for att vi redan hade gatt in pa "Kullen" , Men eftersom att man inte ser F1 varje ar sa beslutade vi att kopa lite battre biljetter pa Hillstand C2 for dar sag man bade scoreborden och storbildsskarmen. Biljetterna gick pa ca 500 kr, sa var lite tungt, men vi fick vara biljetter salda for ca 75 kronor styck sa det vart lite billigare i alla fall.

Sen gick vi till laktaren, dar sag man mycket battre sa vi var nojda, nar vi vantat ca 4 timmar sa borjade kvalet, det gic at helvete for bade Ferrai och Mclaren, Raikonnen kom pa basta plats han kom 7:a.. Det nya stallet Brown GP domminerade kvalet tillsammans med Toyota.
Sen nar vi skulle dra darifran var det varldens kaos och skitsvart att fa tag i nan taxi, men vi fick tag i en efter ett tag och kom hem kring 22 tiden.
Dagen efter var det dags for det riktiga racet, vi tog en taxi fran hotellet 14.45 och tankte att dte var skitlugnt eftersom att dte bara tog 45 minuter dagen innan, men dar visade det sig att vi hade kraftigt fel, vi akte med formidligen varldens flummigaste taxchaffis och han korde som en galning, men vi kom anda inte fram foren ca 16.30 sa da vart det lopning genom leran till varan "kulle" , vi hann fram i tid i alla fall ochd et visade sig vara sjukt mycket folk denna dag. strten och nar dom kom i forsta kurvan var sa sjukt maktigt, dom susade fram i 250 knyck och gav ifran sig ca 130 db sa man vart tvungen ha oronproppar, Jag fick rysningar over hela kroppen for att det var sa maktigt!!
Loppet i sig var inte sa spannande foran det borjade regna, da vart det ruggigt roligt, bilar som korde av, och alla bytte placeringar hela tiden, men efter att det hade regnat nagra varv sa oppnade sig himmlen totalt och det vart skyfall, da sag det nastan komiskt ut nar dom korde, sa sakerhetsbilen kom in pa banan och alla bilar fick kora till depan..
Sen efetr vi hade vantat ca 1 timme och det inte hade slutat regna beslutade dom sig for att avbryta tavligen och Button forklarades som vinnare eftersom att han ledde. Bade Ferrai och Mclaren floppade aven har vilket var lite surt eftersom att jag haller pa Ferrari, men sa lange det varade var det en sjukt maktig upplevelse.

Nu ar vi pa kopcentrumet KLCC igen och kikar omkring, tror vi ska ga och kolla pa bio nu kl 17 (Fast and the furious 4) det kostar bara ca 22 kronor sa kanns ganska prisvart.
Ajuste vi har bytt hotell idag ocksa det grannhotellet, eftersom att det andra var sa jakla dyrt men ack sa lyxigt.
V har ocksa hittat en Indisk/Malsyisk resturang just runt hornet som har sa underbart sjukt god mat, vi gick dit och at igar, man fick en hel tallrik med ris, En hel tallrik med grillad tandorikyckling, och ett grillat Nan brod for ca 30 kronor, Jag orkade inta anns ata upp halften, Gissar att vi kommer kaka dar sjukt mycket fram tills dess att vi far imorgon.

Vi hors i Thailand! Adjoken...


Elin: Svulladen pa foten borjar ga ner nu nar jag kakar Antibiotika, sa det kanns bra, annars har mina fotter varit sjukt trasiga sa har langt! jag ska ga in och lasa din blogg :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hallo!!!

Här är allt great :-) Igår söndag var det en kanondag här...tog en promenad med Snövit till Sunderbyn och gick via isen hem..solen sken det som saknades var att sitta vid Tomholmen och grilla men det tar vi en annan helg om det inte blir att åka till Pitebyske och pimpla och grilla :-) samt kanske tjuvträna lite skytte :-)

Kram från Gränderna

2009-04-06 @ 11:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0